Misiunea noastră

Am lansat anul acesta proiectul "Alege calitatea !" cu scopul a ajuta cumpărătorii din CRAIOVA să găsească mai uşor produsele şi serviciile de calitate, de care au nevoie. Ne-am propus, în acest sens, să identificăm şi să recomandăm operatorii economici care oferă produse şi servicii de calitate propriilor clienți. Recomandările noastre vor ţine cont de recenzile şi evaluările cumpărătorilor care au beneficiat de produsele şi serviciile respective. 
Pentru aceasta, vom monitoriza permanet feedback-ul consumatorilor din Craiova şi vom realiza pe baza acestei monitorizări clasamentele lunare ale celor mai buni comercianţi din oraş.
Vă invităm şi pe dumneavoastră să vă implicaţi în acest proiect şi să ne transmiteţi recenziile şi evaluările dumneavoastră sincere faţă de produsele şi serviciile oferite de operatorii economici care îşi desfăşoară activitatea într-unul din domeniile din listă.
Aşteptăm cu interes opiniile dumneavoastră şi vă invităm să vizitaţi paginile ghidului nostru în fiecare zi pentru a fi astfel la curent cu ultimele informaţii.