MIsiunea noastră

Am lansat anul acesta proiectul "Ghidul Cumpărătorului" cu scopul de a vă ajuta să găsiţi mai uşor ofertele de produse şi servicii din Craiova care au răspuns cel mai bine cerinţelor celorlalţi cumpărători în ultima perioadă de timp. Pentru realizarea acestui obiectiv ne-am propus să monitorizăm recenzille din mediul online ale celor care au apelat la aceste oferte în ultima lună şi să acordăm note de rating ofertelor monitorizate, pe baza acestor recenzii.
Nota de rating  va fi corelată cu valoarea medie a calificativului obţinut ca urmare a recenziilor din mediul online :
- A+ pentru un calificativ cuprins între 4,50 şi 5,00
- A   pentru un calificativ cuprins între 4,00 şi 4,49
- B+ pentru un calificativ cuprins între 3,50 şi 3,99
- B   pentru un calificativ cuprins între 3,00 şi 3,49
- C+ pentru un calificativ cuprins între 2,50 şi 2,99
- C   pentru un calificativ cuprins între 2,00 şi 2,49
- D+ pentru un calificativ cuprins între 1,50 şi 1,99
- D   pentru un calificativ cuprins între 1,00 şi 1,49
Astfel, în timp ce notele de rating A şi A+ vor fi acordate ofertelor de calitate bună şi foarte bună, notele D şi D+ vor fi acordate ofertelor de calitate slabă şi foarte slabă.
Toți operatorii economici care vor demonstra o preocupare continuă pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor vor fi nominalizaţi pe pagina noastră web şi vor primi note de rating bune şi foarte bune, pe platformele de socializare, din partea echipei proiectului "Ghidul Cumpărătorului".  Vom încerca astfel să stimulăm comercianţii din oraşul nostru să acorde o atenţie mai mare nevoilor clienţilor şi să răspundă cât mai bine cerinţelor acestora.
În acelaşi timp, ne-am propus să încurajăm consumatorii nemulţumiți de anumite produse si servicii să ne transmită recenziile lor, pentru ca noi să transmitem mai departe aceste recenzii operatorilor economici reclamaţi, iar aceştia să remedieze probleme apărute şi să îmbunătăţească astfel calitatea produselor şi serviciilor oferite.
Vă invităm şi pe dumneavoastră să vă implicaţi în acest proiect şi să ne contactaţi în situaţia în care aveţi nemulţumiri legate de calitatea  produselor şi serviciilor oferite de operatorii economici din Craiova, care îşi desfăşoară activitatea într-unul din domeniile din listă.
Aşteptăm cu interes opiniile dumneavoastră şi vă invităm să vizitaţi paginile ghidului nostru în fiecare zi pentru a fi astfel la curent cu ultimele informaţii.