Misiunea noastră

Am lansat anul acesta proiectul "Vocea Clientului" cu scopul de a afla cât de mulţumiţi sunt consumatorii din Craiova de calitatea serviciilor oferite de operatorii economici din oraş şi pentru a contribui la îmbunătăţirea calităţii acestor servicii. Criteriul principal de care vom ţine cont în evaluarea calității percepute a serviciilor oferite va fi numărul de reclamaţii primite din partea clenţilor nemulţumiţi. Un număr mic de reclamaţii din partea clienţilor sau lipsa acestor reclamaţii vor reprezenta dovezi ale unor servicii de bună calitate, în timp ce un număr mare de reclamaţii va indica o calitate slabă a serviciilor oferite de către operatorul economic respectiv. Pentru realizarea obiectivelor stabilite ne-am propus următoarele :
1.Să monitorizăm recenziile negative ale consumatorilor exprimate în mediul online, cu scopul de a observa modul în care abordează operatorii economici  nemulţumirile clienţilor;
2.Să încurajăm consumatorilor nemulţumiți de anumite produse si servicii să ne transmită recenziile lor iar noi să transmitem aceste recenzii operatorilor economici reclamaţi, pentru ca aceştia să remedieze probleme apărute şi să îmbunătăţească astfel calitatea produselor şi serviciilor oferite.
Toți operatorii economici care vor demonstra o preocupare continuă pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor vor fi nominalizaţi pe pagina noastră web în secţiunea  "Best of" şi vor primi calificative maxime pe platformele de socializare, din partea echipei proiectului "Vocea Clientului".  Vom încerca astfel să stimulăm comercianţii din oraşul nostru să acorde o atenţie mai mare nevoilor clienţilor şi să răspundă cât mai bine cerinţelor acestora.
Vă invităm şi pe dumneavoastră să vă implicaţi în acest proiect şi să ne contactaţi în situaţia în care aveţi nemulţumiri legate de calitatea  produselor şi serviciilor oferite de operatorii economici din Craiova, care îşi desfăşoară activitatea într-unul din domeniile din listă.
Aşteptăm cu interes opiniile dumneavoastră şi vă invităm să vizitaţi paginile ghidului nostru în fiecare zi pentru a fi astfel la curent cu ultimele informaţii.