Recenzii reale

 

În timp ce 93% dintre cumpărători afirmă că recenziile online le influenţează decizia de cumpărare, 82% dintre ei au citit cel puţin o recenzie falsă în ultimul an. Acesta este şi motivul pentru care 54% dintre cumpărători nu vor achiziţiona un produs sau un serviciu dacă suspectează că acesta are recenzii false. Deşi absenţa recenziilor negative poate părea că oferă un avantaj faţă de competiţie, în realitate, 95% dintre consumatori suspectează cenzura şi chiar existenţa recenziilor pozitive false atunci când nu văd nicio recenzie negativă. Iar statisticile ne spun că şansele ca un consumator să aibă parte de o experienţă neplăcută cresc de 15 ori atunci când acesta apelează la o companie care are recenzii pozitive false.

Fenomenul recenziilor false a luat foarte mult amploare în ultimii ani, google eliminând 130 milioane de recenzii false doar în perioada 2019-2020. Prin urmare, încrederea în recenziile online a început să scadă vertiginos. Acesta este şi motivul pentru care propunem companiilor interesate un program de evaluare a nivelului de satisfacţie al clienţilor, care să garanteze recenzii reale, oneste. 

Agenţii economici înregistraţi în program vor  beneficia de publicarea lunară a raportului recenziilor în google maps şi pe pagina web 1001oferte.com. În acest fel, vor oferi potențialilor clienți informații reale, verificate, despre calitatea serviciilor pe care le oferă. Pentru înregistrare ne puteți contacta folosind adresa de email: office@1001oferte.com.